top of page
  • skopje2028

Интервју со Виолета Качакова, програмска менаџерка на СКОПЈЕ 2028Проследете го интервјуто на Виолета Качакова, програмска менаџерка на СКОПЈЕ 2028 посветено на кандидатурата на Град Скопје за Европската престолнина на културата во 2028 година.

Интервјуто го водеше нашиот ценет новинар во културата Тони Димков и е објавено во „Културен печат“ број 81, во печатеното издание на „Слободен печат“, а може да го прочитате во целост на следниов линк.

104 views
bottom of page